Schilderijen

Mijn schilderijen zijn zowel vrije werken als werken in opdracht. Sommige werken zijn ook verkrijgbaar als reproductie.

Bekijk mijn schilderijen »

Illustraties

Een originele illustratie op maat versterkt je boodschap. Ik illustreer o.a (kinder)boeken, lesmateriaal en nog veel meer!

Bekijk mijn illustraties »

Kaarten, posters en boeken

Veel van mijn werken zijn verkrijgbaar als postkaarten, er zijn er al meer dan 1.5 miljoen van verkocht en verstuurd.

Bekijk en bestel »

Workshops

Op aanvraag geef ik bijzondere Workshops, geschikt vanaf 2 personen en leuk als bijzonder ervarings-kado!

Bekijk de Workshops »

Over mij

Ik ben Geertje, kunstenaar, en maak acrylverfschilderijen in een geheel eigen stijl. Verder werk ik in opdracht, illustreer, geef workshops op mijn atelier, en mocht je in Groningen willen overnachten dan kan dat in mijn B&B kamer tussen mijn schilderijen.

In mijn werk komt de verbondenheid met alles wat leeft steeds weer terug, graag maak ik de wereld een beetje mooier. Naast mijn vrije werk illustreer ik boeken, maak ik persoonlijke schilderopdrachten, geboorte- of kerstkaarten. Ik geef schilderworkshops op mijn atelier en sta op kunstmarkten of met mijn kleurige caravan op festivals. Ook zijn veel van mijn werken als postkaart of reproductie verkrijgbaar. Vanuit mijn atelier in Groningen heb ik een prachtig uitzicht over de stad.

Nieuwsgierig geworden naar mij en mijn werk en een keertje langskomen? Dat kan altijd op afspraak!

Maak een afspraak

Atelier

Op zoek naar een bijzonder kado, voor jezelf of iemand anders? In mijn atelier verkoop ik naast kaarten en reproducties ook kalenders, kinderboeken, kopjes, engelen en nog veel meer.

Naar het atelier